Jeg er blevet inspireret af Madbanditten.dk til denne opskrift, men har ændret i den, så jeg ikke bruger komælk.
Du skal bruge:
- 8 æg
- 250 g gedefeta
- 12 tsk loppefrøskaller
- 2 tsk krydderurter efter smag
Gør sådan her:
Blend æggene luftige og tilsæt resten af ingredienserne. Sørg for, at loppefrøskallerne blendes godt ind i æggemassen, så de ikke klumper. Lad dejen stå at trække lidt, hvis den er meget tynd. Del dejen i to. Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber. Portionen passer til to bageplader, så har jeg til et “normalt” ildfastfad.
Kom bagepladerne i ovnen og bag i ca. 10-13 minutter ved 150 grader varmluft.
Afkøles og skæres ud med en skarp kniv eller pizzaskærer i den størrelse lasagneplader, du ønsker. Du kan også lave pasta, så ruller du dejen sammen og skære tynde strimler med en skarp kniv.
Hej
Jeg burger noget lignende same opskrift, dog burger jeg en pakke Philadelphia light istedet for gedefeta.
De er perfekte:)