Over 130 likes på Facebook på under et døgn – TAK! Jeg giver en omgang kokostoppe :)Kokostoppe

Kokostoppe

Du skal bruge:

  • 1 økologisk æg, str. L
  • 50 g iranske dadler uden sten
  • 100 g kokosmel
  • 25 g smeltet økologisk smør eller kokosolie

Gør sådan her:

Æg, dadler og smør blendes sammen. Kokosmel blandes i og dejen røres godt sammen. Form 12 toppe på en bageplade med bagepapir. Skulle dejen smuldre, kan du tilsætte lidt mere smeltet smør. Bages i ovnen i ca. 10 min. ved 175 grader varmluft.

Tages ud og afkøles. Hvis du vil have overtrækschokolade på, anbefaler jeg at du stiller dem i fryseren en times tid efter de er afkølede, så er de lettere at overtrække.

Overtrækschokolade

Du skal bruge:

Gør sådan her:

Kakaosmør og kokosolie smeltes over vandbad. Tilsæt kakao og vaniljepulver og rør godt rundt. Lad gerne hvile 5 min. Dyp bunden af de afkølede toppe i chokoladen og læg dem til tørre på et stykke bagepapir. Hvis toppene har været i fryseren, stivner chokoladen hurtigt og du kan med det samme tilføje lag nummer to. Ellers venter du til chokoladen er stivnet og giver dem en omgang mere.

Opbevares i tætlukkende kagedåse og gerne i køleskab efter et par dage.

1 Comment on Kokostoppe

  1. De er fantastiske…og kan iøvrigt snildt fryses ned og varmes op igen

    Tak for denne (og mange andre) fantastiske opskrifter

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.