Denne tunmousse er baseret på den gode gamle klassiske fra Arla – dog med et par småjusteringer. Den er virkelig lækker og kan med fordel serveres sammen med mine madpakkeboller.

Tunmousse

Du skal bruge:

  • 2 dåser tun i olie
  • 120 g blødt øko smør
  • 1 dl fåreyoghurt eller soya yoghurt (Den økologiske fra Alpro eller Sojade er uden sukker)
  • Saften fra ½-1 citron
  • Havsalt
  • Peber

Gør sådan her:

Kom alle ingredienser i en skål og rør dem godt sammen med en elpisker. Smag til med havsalt, peber og citron.

Stilles i køleskabet til moussen har sat sig. Server sammen med en masse gnavegrønt, stenalderbrød eller madpakkeboller.

Tunmousse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.