Drop vægten forsideMandag den 19. maj udkom bogen “Drop vægten” skrevet af Hans-Henrik Nielsen og Michael Kragh Knudsen. Du får her min anmeldelse af bogen samt muligheden for at vinde dit helt eget eksemplar af bogen inkl. 2 måneders gratis online hjælp fra et panel af kost- og træningsvejledere, stressterapeuter og livsstilscoaches samt adgang til opskrifter, kostplaner og et univers af motivationsværktøjer.

Inden jeg begyndte at læse bogen, var jeg allerede meget positivt stemt og ikke mindst forventningsfuld pga. af bogens titel. Jeg er nemlig tilhænger af at vi allesammen bogstaveligt talt tager vores badevægt og smider den af h…. til og i stedet begynder at forholde os til, hvordan vi har det i vores kroppe og at sundhed handler om meget mere end hvad der står på badevægten.

Bogens udgangspunkt på er, at hvis du vil gå ned i vægt skal du blive din egen ekspert!

Det er lettere sagt end gjort, når vi lever i en verden med skiftende kostråd, uenige sundhedseksperter osv. Det ville jo være fantastisk hvis du kunne få serveret løsningen på dit vægttab ved fx “bare” at leve efter en bestemt kostretning og træne efter et bestemt system. Men så simpelt er det desværre sjældent med varrigt vægttab og livsstilsændringer. 

Det er de to forfattere helt klar over. Derfor udruster de dig med helt basal fakta om kost, hormoner, insulinresistens, ketose, søvn, stress, træning og ikke mindst giver de dig en masse værktøjer til at arbejde med den mentale del bag et vægttab og livsstilsændringer.

Deres tilgang er meget holistisk og de formidler deres budskab på en letforståelig måde. De formår virkeligt at få det varrige vægttab og/eller livsstilsændringer til at virke som let opnåeligt, fordi de guider dig på en måde hvor du med deres viden og værktøjer i hånden, kan blive eksperten i din krop. 

Drop vægten

Bogen er struktureret, indeholder overskuelige modeller og de forskellige emner behandles kort og præcist. Der er ikke en masse nørdede deltaljer, der gør at du mister overblikket og forståelsen. Er du helt grøn indenfor krop, kost og hormoner eller er du – måske langt om længe – klar til at gøre det arbejde der kræves, for at blive eksperten i din egen krop, mener jeg at denne bog er et virkelig godt sted at starte. 

Drop vægtenDu bliver hjulpet virkelig godt på vej med de værktøjer du får til at arbejde med den mentale den af processen. Faktisk bliver du introduceret til at blive din egen coach, at arbejde med din motivation, opfordret til at kigge indad på bla. dine overbevisninger, dine værdier og dine omgivelser. Ligesom jeg rigtig godt kan lide, at de også skriver om hvordan livsstilsomlægning kan have betydning for din sociale omgangskreds.

I erkendelse af at varrigt vægttab ikke er nogen let proces, så anbefaler de bla. i bogen at du allierer dig med en wingman så du ikke er alene i processen. Sammen med bogen følger også 2 måneders gratis online hjælp, så der er rig mulighed for at komme godt i gang med god støtte i ryggen. I min verden har det afgørende betydning for processen at du ikke går vejen alene. For når du begynder at ændre din kost, dine træningsmønstre og begynder at arbejde med dig selv, vil du langsomt skrælle lag af, der gør at du kommer ind til kernen bag din overvægt og/eller usunde livsstil. Det kan blive en smertefuld affære – her taler jeg af personlig erfaring. Så lyt til de kloge herrer i bogen, rust dig med tålmodighed og find en eller flere at gå vejen sammen med.

Mine positive forventninger til bogen er bestemt blevet indfriet. Lige da jeg havde læst bogen var jeg sådan lidt “De arbejder jo slet ikke nogen steder i bogen, med den dybereliggende årsag til overvægt/usund livsstil! Hvis der ikke arbejdes med den, kan alt det andet jo være lige meget”…

Men efter at have “summet” over det en uges tid, blev det klart for mig, at vi jo ikke fra den ene dag til den anden får årsagen smidt lige op i ansigtet. At det kræver vi starter et sted, lige præcist som jeg selv har gjort. Jeg har for mange år siden ændret min kost og livsstil, arbejder hele tiden meget med mig selv og efter mange års arbejde står årsagen nu lysende klar for mig. Jeg er overbevist om, at jeg ikke var nået hertil, hvis jeg ikke var startet med at arbejde med min kost, mine vaner, min træning, mine tankemønstre osv.  Og til det arbejde, vil jeg uden tvivl anbefale dig at have “Drop vægten” ved hånden.

Vind bogen her hos mig eller få fingrene i den her (scroll ned på siden).

VIND “DROP VÆGTEN”:

Alt hvad du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg nedenfor, så deltager du i lodtrækningen om bogen og 2 måneders gratis online hjælp som følger med bogen. Der kan godt gå noget tid før din kommentar vises, da den skal godkendes først. Din deltagelse er registreret, når du har trykket på “Post Comment”.

 1. juni trækker jeg en tilfældig vinder, som får bogen inkl. 2 måneders gratis online hjælp fra et panel af kost- og træningsvejledere, stressterapeuter og livsstilscoaches samt adgang til opskrifter, kostplaner og et univers af motivationsværktøjer til en samlet værdi af 847 kroner.

Vinder du, får du besked via email og dit fornavn offentliggøres her på bloggen.

Jeg har ingen økonomiske interesse i de ting jeg udlodder.

Sidste frist for at deltage er søndag den 8. juni kl. 23.59.

26 Comments on Drop vægten

 1. Åhhh den lyder da helt fantastisk den bog, den ville jeg ææææælske at vinde efter at have været slave af vægten faktisk hele mit liv!!

 2. Hvor er det inspirerede at læse din anmeldelse af bogen – du har så meget ret i, at ændringerne skal begynde et sted, det kan både være svært og det tager tid – men med det rette værktøj, kan det hjælpe en et godt stykke fremad.
  ❤️❤️❤️ Ann-Katrine

 3. Lad mig vinde denne bog, da jeg snart i 20 år har været på konstant og evig kur og ladet mit liv styre af en digital badevægt med skuffende resultater!

 4. Lyder som en utrolig interessant bog og ville med glæde have en “hjælper i hånden”
  Jeg smider i hvert fald et lod og så håber jeg bare på det bedste

  God søndag

 5. Tak for anmeldelsen og for din blog, Jeanette. Giver mange super opskrifter og god viden. Tak! Håber at vinde bogen.

 6. Lyder super spændende. Jeg elsker at læse den slags bøger som man lærer noget af, og som udvikler en.
  Lige nu er jeg i en mindre god periode mht. Kost og træning. Jeg er sikker på at denne bog kan booste min motivation og give mig nyttige værktøjer!

 7. Uh det ku være vildt dejlig at få noget seriøst hjælp, og lyder som en god bog når man er i tvivl om det man gør er rigtig

 8. Hej, Ønsker at vinde den bog, går snart på 4 ugers ferie, hvor jeg får mere tid til mig selv 🙂 mere ro og tid til fokus på mine følelser som bliver styret af mine tanker.

 9. Tak for din anmeldelse af bogen!
  Efter 12 års elevatorvægt, evig kamp med kroppen/selvaccepten, frustrationer, forvirring og adskillige kost og detox forløb er jeg stadig tyndfed og har ikke fundet min vej…jeg håber at vinde denne bog + vejledning og slutte fred med min krop <3 den fortjener det!

 10. Det er en meget positiv anbefaling du giver denne bog.Det ku godt være den jeg har manglet altid. Har arbejdet med min kost og livsstils ændring en del år nu men et eller andet sted har jeg manglet “noget” der kunne motivere mig til at forcere den sidste hurdel. Måske denne bog.

 11. Meget nysgerrig 🙂 lyder interessant
  . Og kunne da godt lige tænke mig at checke dem bog ud 🙂

 12. Den bog vil nok kunne give mig det sidste spark til at få smidt den vægt ud! Jeg er ikke helt klar til det endnu – men tænker ofte på det! Krydser fingre for at jeg er den heldige 🙂

 13. Lyder som suuuper inspirerende bog, som kan vise mig vej til at få levet livet sundt, og blive klar over, hvor jeg skal sætte ind og hvordan jeg skal vælge fra og til både i tanke og handling….. Vil blive helt vild glad i “låg og krop”, hvis jeg vinder…!

 14. Den lyder virkelig spændende/god, og hvor kunne det da være fantastisk befriende at droppe vægten – på alle måder!

 15. Wow, det lyder vildt spændende! Jeg er vidst lidt for afhængig af min vægt og vejer mig stort set hver dag, og lader mig virkelig let påvirke af det den siger.. kunne være at jeg skulle kyle den ud af vinduet, men lidt hjælp fra bogen… Vil i hvert fald virkelig gerne læse den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.