Coleslaw går godt i spænd som tilbehør til sommer grill, hitter også sammen med hjemmelavet burger og kyllingenuggets.

Coleslaw

Coleslaw coming upDu skal bruge:

  • 350 g gulerødder
  • 175 g spidskål eller hvidkål
  • 1 dl god koldpresset olie, min favorit er rapsolie fra Lehnsgaard
  • 3 tsk dijon sennep uden sukker
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 100 g iranske dadler uden sten

Gør sådan her:

Coleslaw dressingBlend olie, sennep, æblecidereddike og dadler godt sammen til en tyk dressing. Riv gulerødder og hak kålen fint. Det vendes i dressingen og trækker gerne ½ time før servering. Du kan selv eksperimentere med mængden af sennep hvis du ønsker en stærkere eller mildere version.

Denne portion passer som tilbehør til 3-4 personer.

 

TIP: Brug dressingen som dip til grøntsagsstænger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.