Mad i Harmoni har midlertidigt lukket for bestillinger

Uanset om det er allergi, intolerance, overfølsomhed eller ideologiske årsager der gør, at du ikke spiser enten gluten, korn, sukker eller komælk, så er en ting sikkert, jeg giver dig her muligheden for at gøre dit liv lettere hvis du skal holde fest, fødselsdag, bryllup eller andet hvor du gerne vil servere lækre sunde kager.

  • Elsker du hjemmebag af gode økologiske råvarer, men har ikke tid eller lyst til at lave det selv?
  • Skal du holde fest eller selskab og vil du gerne have overskud til dig selv og dine gæster?
  • Er det vigtigt for dig, at det du serverer er velsmagende samtidigt med at det er uden gluten, korn, sukker eller komælk?
  • Vil du gerne servere kager som er lækre og smukke, så dine gæster ikke vil tænke over, at de er uden sukker, mælk, gluten og korn?

Kan du svarer ja til ovenstående, så er du havnet det helt rigtige sted.

Nedenfor kan du læse om hvilke kager mm. du kan bestille og om hvordan du gør. Ingredienserne er økologiske.

Lagkagerne kan mixes på tværs af bunde og cremer, efter dit behov.

Vil du gerne sætte tænderne i kagerne, men foretrækker du selv at bage, ja så finder du opskrifterne i min e-bog “Fødselsdag i harmoni”. Du finder bogen her.

HindbærdrømHindbær Drøm

Skøn hindbærlagkage inspireret af Mette Blomsterbergs hindbærlagkage.

Lagkagen er to lyse lagkagebunde lagt sammen med en fløjlsblød hindbærcreme, pyntet med friske hindbær og frysetørret hindbærpulver.

Lagkagen kan bestilles i forskellige størrelser.

Ingredienser: Æg, fedtreduceret mandelmel, dadler, kokosolie, hindbær, piskefløde, gelatinepulver fra økologisk køer, frysetørret hindbærpulver og vaniljepulver.

OBS: Denne kage indeholder økologisk fløde.

Chocolate Heaven

Chocolate Heaven

Chokoladelækker lagkage bestående af 3 kakaobunde lagt sammen den lækreste chokoladecreme.Pyntet med rå kakaopulver og hindbær.

Lagkagen kan bestilles i forskellige størrelser.

Ingredienser: Dadler, kokosmælk, kokosolie, rå kakao, vaniljepulver, piskefløde, æg, fedtreduceret mandelmel og hindbær.

OBS: Denne kage kan laves både med og uden økologisk fløde. Bruges piskefløde, får cremen en lettere konsistens.

 

Mango Goes BananasMango Goes Bananas

Frisk og let pandekagelagkage hvor mellem 15-20 pandekager er lagt sammen med en skøn creme af banan og mango. Pyntes med friske bær og mynte.

Lagkagen kan bestilles i forskellige størrelser.

Ingredienser: Æg, banan, vaniljepulver, mango, citron, kokosmælk, kokosolie, dadler, friske bær og mynte.

 

Rødbede Symfoni

Rødbede SymfoniRund, blød og varm pandekagelagkage hvor 15-20 pandekager er pakket ind i rødbedecreme med strejf af lakrids og chokolade.

En helt unik og overraskende smagskombination, som er en fryd for dine smagsløg. Pyntet med brombær og juliene af limeskal.

Lagkagen kan bestilles i forskellige størrelser.

Ingredienser: Rødbede, kokosmælk, kokosolie, dadler, citron, rå lakridspulver, rå kakao, æg, banan, vaniljepulver, brombær og skal af lime.

Kagekone

Kagekone eller kagemand

Fin kagekone eller kagemand lavet af vandbakkelsesbund, overtrukket med chokolade og pyntet med frisk frugt og bær.

Kagekonen er ca. 50 cm. lang.

Ingredienser: Mandler, smør eller kokosolie, æg, dadler, loppefrøskaller, vaniljepulver, kakaosmør, rå kakao, frisk frugt og bær.

Børnefødselsdag

Mine lagkager kan pyntes på mange forskellige måder med frugt, bær og chokolade, så de bliver et hit til børnefødselsdagen. Ligesom mine kanelsnegle kan laves som fx en kæmpe kanelsnegl. Det er kun fantasien der sætter grænser, så lad mig endeligt høre hvilken kage dit barn drømmer allermest om.

Du kan se nogle eksempler på kager jeg har lavet til mine børns fødselsdage her – og som du nok kan regne ud, har Angry Birds været et hit flere år og hos begge ungerne.

Børnefødselsdag uden sukker, gluten, korn og mælk

Boller, varm kakao og andet

Det er også muligt at bestille boller, varm kakao og andre kager og lækkerier som du kan finde her på MAD I HARMONI. Skulle du have et helt specielt ønske, så lad os tage en snak om det.

Sådan bestiller du

Kontakt mig på mobil 31 50 31 52 eller mail kontakt@madiharmoni.dk så finder vi sammen ud af hvordan din kage skal være og om du evt også skal have boller eller andre lækkerier med. Herefter modtager du et tilbud fra mig , som tager udgangspunkt i, at du selv afhenter hos mig i København. Priserne starter fra kr. 500 inkl. moms.

Det er også muligt at jeg kan komme hjem til dig og bage samt evt. tilberede andet mad til dit arrangement. Prisen vil her afhænge af hvad der skal laves, om jeg skal medbringe råvarer, hvor du bor osv. Kontakt mig så vi kan finde ud af, hvad der er den optimale løsning for dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst

Flora

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.