Jeg holder madkurser hos BISQUITfabrikken på Jægersborggade i København, hvor du kan lære at lave lækker mad uden tilsat sukker, gluten og mælk.

Nedenfor kan du læse om aktuelle kurser.

Jeg kommer også gerne ud til jeres virksomhed, i jeres mødregruppe eller andet og laver kurser for jer. Kontakt mig på mobil 31 50 31 52 eller på kontakt@madiharmoni.dk hvis det er noget for jer.

JUL I HARMONI

Vaniljekranse

På kurset laver vi:

  • To slags marcipan
  • Konfekt
  • Æbleskriver
  • Marmelade
  • Gløgg
  • Brunkager
  • Vaniljekranse
  • Pebernødder

PRIS KR. 650 INKL. MOMS.

Bindende tilmelding senest én uge før. Der er i alt 12 pladser pr. hold og der skal være min. 10 deltagere for at kurset gennemføres den pågældende dag.

KURSUSKALENDER

Ingen planlagte kurser

TILMELDING

  1. Send en mail til mig på kontakt@madiharmoni.dk
  2. Indbetal kr. 650 på reg. 3409 kto. 0011188435
  3. Angiv dit navn og kursus på overførslen.

Din tilmelding er først gældende, når jeg har modtaget din indbetaling.

STED

Kurset foregår i super lækre lokaler hos BISQUITfabrikken, Jægersborggade 20, 2200 København N.

 

BAG I HARMONIHindbærsnitter

På kurset bager vi:

  • Naturligt sødt
  • Glutenfrit
  • Kornfrit
  • Mælkefrit
  • Uden gær

Det er en udfordring for de fleste, at bage sundt brød og kager som også er lækkert og velsmagende.

Men jeg vil gerne hjælpe dig med at lære det lige NU!!

Synes du det virker uoverskueligt og måske besværligt at bage glutenfrit, kornfrit, sukkerfrit og mælkefrit?

Så er BAG I HARMONI måske noget for dig?

Noget af det jeg synes var allersværest , da jeg valgte at udelukke sukker, gluten, korn og mælk fra min kost, var at bage. Især brød og boller var en stor udfordring. Ikke at bage, men at få et lækkert og velsmagende resultat.

CroissantDet er nu næsten 9 år siden og det er ikke længere en udfordring for mig. Jeg bager i dag med lethed godt brød, lækre smukke kager mm. På dette kursus deler jeg mine mange års erfaringer med dig.

Kurset starter med en introduktion til hvilke produkter og ingredienser du med fordel kan bruge når du bager uden sukker, gluten, korn, mælk og hævemidler.

Endvidere får du tips til hvordan du sikre et godt resultat hver gang, så du ikke spilder en masse penge på mislykket bagværk.

Du får også nøglen til, hvordan du selv kan udvikle opskrifter på livretter uden gluten, korn, mælk og sukker.

Herefter skal vi i køkkenet og bage brød, boller, kager, pizza mv. og vi bager også selv frokosten. Ca. 95% af alle de ingredienser vi bruger på kurset er økologiske.

Medbring et forklæde samt en stor kagedåse, da du vil få forskellige smagsprøver med hjem.

PRIS KR. 1.250 INKL. MOMS.

Bindende tilmelding senest én uge før. Der er i alt 12 pladser pr. hold og der skal være min. 10 deltagere for at kurset gennemføres den pågældende dag.

KURSUSKALENDER

 

Ingen planlagte kurser

TILMELDING

  1. Send en mail til mig på kontakt@madiharmoni.dk
  2. Indbetal kr. 1.250 på reg. 3409 kto. 0011188435
  3. Angiv dit navn og kursusdato på overførslen.

Din tilmelding er først gældende, når jeg har modtaget din indbetaling.

STED

Kurset foregår i super lækre lokaler hos BISQUITfabrikken, Jægersborggade 20, 2200 København N.

Bisquitfabrikken

1 Comment on MADKURSER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.